|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
01-12-07, 15:18 | #1 |
חבר פעיל
|
איך מכינים חזה עוף לא יבש?
אין פעם אחת שהצלחתי להוציא חזה עוף מהמקפיא, והוא יצא עסיסי.
ניסיתי בתנור, בבישול, במחבת...כלום לא עוזר. הכי קרוב זה היה במחבט עם שמן כשאכלתי את זה ישר אחרי הטיגון, זה היה עוד סביר יחסית, אבל אם שמים את זה במקרר ואז מחממים שוב אז יש לך חזה עוד שיכול לשבור בלטה אם הוא נופל. פרשתי כבר לטונה ומוצרי חלב, אני גודל יופי אבל עדיין...צריך משהו איכותי יותר.
__________________
גובה 1.76-1.77 משקל עדכני: 91.4 ק"ג עליה כללית 36.4 ק"ג |
01-12-07, 15:34 | #2 |
חבר פעיל
|
אחי איזה שטויות, אני מוצא מהמקרר מכין ויוצא לי אחלה.. עסיסי כמו שאני אוהב.
תקשיב טוב טוב טוב טוב.. אתה מוציא את הכמות שאתה צריך, מניח על קרש חיתוך כזה.. עושה תחתיכות שאתה רוצה ומוודא שכולן שטוחות (יעני שלא יהיה כזה חזה עוף מקופל). עכשיו אתה מטבל כמו שצריך כל חתיכה בנפרד משני הכיוונים (אני אישית משתמש בתבלין לסטייקים ובפלפל שחור גרוס). באותו זמן, אתה מניח מחבת נורמלית על הגז יחד עם כמות שמן (אני משתמש בזית) שאתה חושב שהיא תספיק בשביל לשמן (אבל לא להגזים, כן? ) עכשיו שהמחבת חם, ואתה מעביר את החתיכות של החזה למחבת, אל תלך לראות טלויזיה או משהו.. תישאר ליד זה שלא יהיה לך פחם. כל דקה וחצי ככה תסתכל מה המצב שלו. אם אתה רואה שהוא לבן אל תהפוך אותו. אם אתה רואה שהוא כזה צרוב שחמחם סקסי אש תהפוך אותו. עכשיו תעבור לבדוק כל 45 שניות בערך מה המצב שלו בצד השני.. שהוא יהיה שחמחם וסקסי אש אז תוציא ושים על הצלחת. תאכל אותו חם, זה לא אותו דבר שאוכלים אותו אחרי חצי שעה. *אל תשים אותו בתור חתיכה אחת, תחלק אותו קצת לחתיכות. אם אתה מוציא מהמקפיא, תקפיד שיהיו לו 6 שעות מינימום להפשיר לבד. בהצלחה אחי, זה לא מדע טילים!
__________________
|
01-12-07, 15:47 | #3 |
חבר פעיל
|
שמע אח שליי
תוציא מהמקפיא תפשיר תחתוך תנקה שלא יהיה לבן שניצל מספר אחד יוצא ככה....תלוקח תשניצל טובל בקמח מצות ואז טובל בביצה(שבביצה שמת קצת מרק עוף) ואז שוב טופל בקמח מצות חבייבי יש לך שניצל קטלני ואם ישאר לךך אז תתן לו להפשיר בחות ואז תכניס למקרר שהוא קר ולמחרת תחחממם אותו דבר אחויה |
01-12-07, 16:16 | #4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
תוציא מהמקפיא תפשיר אותו כמה שעות אחר כך תצלה/תטגן על טפלון
תמרח עליו רוטב (עם מברשת) יוצא מצויין אני משתמש ברוטב טריאקי |
01-12-07, 16:35 | #5 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
01-12-07, 16:53 | #6 |
חבר פעיל
|
אני שם אותו איך שהוא בטוסטר אובן בלי מלח בלי כלום ואוכל אותו ...אין לי בעיה אני אוהב בשר אני יכול גם לאכול בשר חי חחח
__________________
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס |
01-12-07, 16:58 | #7 |
חבר פעיל
|
אבל הוא שאל איך לעשות אותו שלא ייצא ייבש
|
01-12-07, 18:15 | #8 |
חבר פעיל
|
מה שעשיתי בעבר עם המחבת:
הוצאתי מהמקפיא, הבשיר, שמתי קצת שמן זרקתי חתיכות לא עבות בכלל של חזה עוף עם תבלינים, הוצאתי, נראה טוב, אכלתי טיפה יבש, שמתי במקרר, יום למחרת חיממתי במיקרו, ויש לי חזה עוף יותר קשה מהשיניים שלי.
__________________
גובה 1.76-1.77 משקל עדכני: 91.4 ק"ג עליה כללית 36.4 ק"ג |
01-12-07, 18:47 | #9 |
חבר פעיל
|
אם אתה מטגן עם שמן זית זה אכן יצא יבש כי שמן זית בקירור מקשה כל דבר שהיה עליו.
לגבי החזה עוף , תחתוך לחתיכות קטנות או שניצל זה לא משנה , תוסיף מהקומקום קצת מים חמים (בלי שמן בלי כלום על טפלון), תוסיף בצל תחכה עד שיהיה לזה גוון מתאים ותוריד את זה , המים החמים והבצל לא מקשים אותו אחרי זה , תשים פלפל פפריקה מה שאתה רוצה על זה , אני כל פעם מכין לילה לפני ל2 ימים מראש ומחמם בימים שאחרי במיקרו ויוצא יופי טופי. |
01-12-07, 19:19 | #10 |
חבר פעיל
|
אחלה, תודה גבר.
__________________
גובה 1.76-1.77 משקל עדכני: 91.4 ק"ג עליה כללית 36.4 ק"ג |
02-12-07, 10:41 | #11 |
חבר פעיל
|
אני עושה אותו על האש במנגל חשמלי :p
|
02-12-07, 16:34 | #12 |
חבר פעיל
|
ככה זה באמת יוצא הכי טעים
|