|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
01-01-09, 16:18 | #1 |
חבר פעיל
|
איך מחשיבים את החזה עוף?
שאלתי את זה כמה פעמים אבל אף פעם לא ענו לי.
שמעו לפני בישול יש לי 250 גרם חזה עוף ואחרי שני מבשל אותו ניהיה לי 170 גרם בערך.. מה אני מחשיב? |
01-01-09, 16:26 | #2 |
חבר פעיל
|
אני מחשב אחרי בישול
|
01-01-09, 16:27 | #3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
אני אישית הייתי מחשיב את הכמות של אחרי הבישול, מה שחשוב זה מה שנכנס לך לפה בסופו של דבר.
אני ממליץ על האתר- www.nutritiondata.com יש שם ערכים שונים ללפני בישול ואחרי בישול וגם ערכים לפי סוגי בישול.
__________________
EPICvenom1R@gmail.com אפשר לפנות אליי חופשי דרך המייל אשמח לעזור. לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן. |
01-01-09, 16:33 | #4 |
חבר פעיל
|
בעיה שאני לא מבין אנגלית טוב אני יחשיב אחרי הבישול..
|
01-01-09, 16:42 | #5 |
חבר פעיל
|
אחרי בישול אחי .. הרי בסוף אתה מחשיב את מה שאתה אוכל ולא מה שהיה לפני
|
01-01-09, 20:34 | #6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
אני אישית מחשב אחרי בישול
|
02-01-09, 11:38 | #7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
המחשבונים כוללים את שתי האופציות
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. [u]החזירו אותו בכל מחיר מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם |
02-01-09, 11:41 | #8 |
מפקח ראשי
|
נהוג לחשב לאחר בישול.
|
02-01-09, 22:26 | #9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
תשקול לפני בישול אחרי שהוא הופשר כמה זמן בטמפ החדר ותחשב לפי ערכים של לפני בישול, הכי מדויק, כמו אורז וכמו כל דבר
|
02-01-09, 22:38 | #10 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,806
כללי:: שיווה האל של המוות
גיל:: 20
עוסק ב:: הנדסאי
|
ציטוט:
ולכן אתה מחשב את זה אחרי הבישול! |
|