|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
21-02-08, 03:31 | #1 |
חבר פעיל
|
Arsan כנס רגע בבקשה
שאלה, קנית את השיבולת המוכנה של קוואקר בטעם מייפל וסוכר חום אם אני לא טועה, עכשיו העניין שהם מציגים שם 2 דרכים להכנה - מיקרו ומים חמים, בכל אופן ניסית את זה אולי עם חלב חם או חלב רגיל? איך זה יוצא?
__________________
קרדיט ליוסי פינגווין התותח |
21-02-08, 06:52 | #2 |
חבר פעיל
|
אכן , אני לוקח כוס חלב מכניס למיקרו ל2 דקות בערך , לפני זה אני שופך לקערה את הש"ש שם את החלב מחכה 2 דקות וואללה מוכן , אפשרי אותו דבר עם מי (להרתיח/לחמם את המים).
ואם לומר את האמת אהבתי יותר את הטעם קינמון שלהם שרכשתי עכשיו[צבע כתום] (המייפל והסוכר חום נגמרו , לא יודע היה להם טעם לוואי מוזר מאוד.. ) |
21-02-08, 13:04 | #3 |
חבר פעיל
|
כן יש לו טעם לוואי טיפה מציק, קיצר ננסה עם חלב נראה איך יהיה למה עם מים זה עושה לזה מרקם טיפה מגעיל.
__________________
קרדיט ליוסי פינגווין התותח |
21-02-08, 13:20 | #4 |
חבר פעיל
|
ד"א תשים לב שהמייפל והסוכר נמצא כגוש בתוך השקית אז כשאתה שופך את זה לקערה תשבור את הגוש הזה ותערבב קצת וגם כשאתה שופך את החלב תערבב תוך כדי כדי שכל הטעם לא יתרכז במקום אחד למה זה יוצא מגעיל
|
21-02-08, 13:24 | #5 |
חבר פעיל
|
Arsan, הכנת את זה עם מים? איך הטעם?
|
21-02-08, 14:08 | #6 |
חבר פעיל
|
אמרתי יש טעם לוואי קצת אבל הטעם הרבה יותר טוב מש"ש רגילה.
עם מים או חלב לא כזה משנה , זה משפיע יותר על המירקם מאשר על הטעם |
21-02-08, 14:31 | #7 |
חבר פעיל
|
דווקא אצלי זה נשפך בצורה של אבקה כזאת כל העסק (כמובן חוץ מהשיבולת)
__________________
קרדיט ליוסי פינגווין התותח |