|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
14-03-10, 08:26 | #1 |
חבר פעיל
|
עדיפות
מה עדיף המבורגר רגיל או המבורגר מן הצומח?
(במן הצומח יש יותר חלבון)
__________________
|
14-03-10, 10:17 | #2 |
חבר פעיל
|
בצומח 21 גרם חלבון ברגיל 15
|
14-03-10, 11:20 | #3 |
חבר פעיל
|
.. נו מה קשור עכשיו?שאלתי מה עדיף אם לא שמת לב רשמתי שבצמחי יש יותר אז למה אמרת שוב (עדיף זה לאו דווקא במה יש יותר חלבון)
__________________
|
14-03-10, 12:04 | #4 |
חבר פעיל
|
כל דבר שהוא צמחוני פחות טוב מבשרי.
__________________
SQUAT OR DIE |
14-03-10, 14:59 | #5 |
חבר פעיל
|
קצת מבאס שבשר "אמיתי"הוא לא כל כך אמיתי :\
__________________
|
14-03-10, 22:13 | #6 |
דיאטן קליני וספורט
|
יכול להיות שבהמבורגר מהצומח יש כביכול יותר חלבון מאשר מן החי, אבל אל תשכח שהערך
הביולוגי של החלבון הוא נמוך יותר, כלומר גופך ינצל פחות טוב את החלבון מהצומח. בנוסף, בבשר מן החי יש גם ויטמין b12 שמסייע למטבוליזם פחמימות ועוד כמה תהליכים חיוניים בגוף. לכן, העדף בשר מן החי במקרה זה והכי טוב יהיה אם לא תקנה מוצר מעובד אלא טרי. בברכה גל ציון-פור
__________________
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
14-03-10, 22:23 | #7 |
חבר פעיל
|
מהזה טרי איפה קונים המבורגר טרי
__________________
|
14-03-10, 22:32 | #8 |
דיאטן קליני וספורט
|
קונים בשר טרי (עדיף אנטריקוט או סינטה מכיוון שהם רזים יחסית), או טחון ומכינים ממנו המבורגר.
__________________
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
14-03-10, 22:39 | #9 |
חבר פעיל
|
זה יוצא יותר יקר לא?בבשר טחון יש הרבה שומן נכון?
וגם בשר טחון לא מי יודע מה איכותי היום הכל מעובד מעורבב ו100% זה פחו
__________________
נערך לאחרונה על ידי DanielP, 14-03-10 בשעה 22:45. |
15-03-10, 19:27 | #10 | |
Fat bastard
|
ציטוט:
אגב אני אישית חושב ששומן בקציצות זה אחלה של דבר זה נותן יותר עסיסיות ולא כזה נורא אם אתה בעלייה במסה, גם יותר טעם וגם יותר קלוריות. בהצלחה |
|
15-03-10, 19:24 | #11 |
חבר פעיל
|
????????
__________________
|
15-03-10, 21:39 | #12 |
חבר פעיל
|
אני לא מחפש דל שומן ככה שבכוונה אני מחפש המבורגר ולא משהו דל שומן
__________________
|
17-03-10, 01:11 | #13 |
Fat bastard
|
|
|
|
אשכולות דומים | ||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עדיפות לבודדות? | DanielP | אימונים | 7 | 18-04-09 00:09 |
עדיפות ש"ש לא מבושלת, על פני מבושלת | NSH1 | תזונה ותוספים | 19 | 15-12-08 21:29 |
יש עדיפות ? | shahar123 | תזונה ותוספים | 5 | 08-12-08 18:00 |