|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
12-06-07, 22:04 | #1 |
חבר פעיל
|
אידוי חלב
אני מתכוון עם אני לוקח ליטר חלב ומכניס אותו לתנור לכמה זמן
הוא מתאדה ונשארת לי איסה סמיכה כזאת בצבע חלוד (ממש טעימה) השאלה האם הערכיםם התזונתיים שלה נשארים אותו דבר ????(מה שנראה לי שכן) או שהיחס בין החלבון והפחממה משתנה??? |
12-06-07, 22:16 | #2 |
חבר פעיל
|
בוא'נה גבר חפרת, קבץ ת'שאלות... ולמה אתה אוכל איכסות? :|
|
12-06-07, 22:17 | #3 |
חבר פעיל
|
חחח אחי תנסה זה הכי טעים בעולם
|
12-06-07, 22:19 | #4 |
חבר פעיל
|
תקרא את זה http://he.wikipedia.org/wiki/חלב_מרוכז
וחוץ מזה אני כותב כשיש לי זמן וכוח |
13-06-07, 02:55 | #5 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
האיסה הזאת זה קרום החלב שזה השומן ככול שהחלב שמון הקרום יהיה יותר שמון ולהפך, בדרך כלל הקרום לבן אבל הוא כנראה נישרף לך
__________________
mmm |
13-06-07, 09:56 | #6 |
חבר פעיל
|
אבל אחי אני משתמש בחלב 0% שומן
|
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|