|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
31-08-08, 13:19 | #1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 874
גיל:: 23
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
משהו שתמיד עניין אותי
הרי בירקות טריים מרגע שהם נחתכים הם מתחילים לאבד מהויטמינים והמינרלים שלהם, כמו כן גם מקורות שומן כמו שמן זית, פשתן וכו'... עכשיו איך אפשר להיות בטוח במולטי ויטמינים שנמצאים בקפסולות שונות...שכ"כ ממליצים לצרוך...וקפסולות אומגה 3 גם... זה לא אותו עיקרון?
האם בקפסולות של מולטי ויטמין מפיקים את המיטב כמו מהמזון עצמו?
__________________
מדריך חדר כושר , מוסמך וינגייט . |
31-08-08, 14:09 | #2 |
מפקח ראשי
|
מכינים את זה במעבדה אין כאן אפקט של טריות או משהו...
|
31-08-08, 14:15 | #3 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
קודם כל, לא כל הויטמינים נהרסים. המינרלים בטח שלא נהרסים, הם יכולים לצאת בבישול למשל למים שבהם הבישול נעשה אבל הם נשמרים. דבר שני, ההכנה היא בצורה כזו שהויטמינים כן יהיו עמידים בצורה מסויימת.
בכל אופן, מולטי ויטמין זה לא כמו המזון עצמו - גם כי אין בו את כל המרכיבים שיש במזון וגם כי לא כל הכמות של הויטמין פעילה מבחינה ביולוגית ברוב התוספים. |